fredag, januari 04, 2008

Bygget igång igen

Nu har hantverkarna börjat jobba med vårt hus igen efter julledigheter och annat.

VVS:aren började igår med rördragning i huset. På bilden syns avloppsröret som går upp till övreplan.

Elektrikern jobbade på rejält innan jul. Bilden tagen från hallen in mot tvättstugan. Det blir bra många meter sladdar och rör i huset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hittade precis er blogg. Huset är mycket vackert - när tror ni att ni kan flytta in? Min sambo och jag har tomt i Skövde och vi letar just efter rätt husmodell. Får man vara så fräck och fråga vad ert hus kostar? De flesta vi kollat på kostar ca 1,4-1,7 milj exkl. grund. Vi har ett tak på 2,2milj inkl. tomt och avgifter. Så 1,8 för hus + grund är vårt tak! Är BraHus bra att ha och göra med? Jag har inte hört talas om den förut.
Tusen tack om ni har tid att svara!

Andreas sa...

Hej! Tack för det! Vi räknar med att flytta in under april. Entreprenörerna ska vara klara sista mars är det sagt.
Vi är nöjda med Bra Hus, vår säljare är ju också vår byggare och byggledare, vilket jag tycker är väldigt bra. Bra Husen ligger väl i mellanprisklass ungefär, vi tyckte dom var prisvärda och hade bra standard när vi jämförde med andra.
Vi har en länk till "Lars Engström Byggnadsfirma" (vår säljare) han kan säkert svara bättre på hur priserna ser ut idag.
Beror ju på hur mycket ni tänkt göra själva också så klart. Vilka har ni kikat på innan? Priserna 1,4-1,7 milj, menar du då nyckelfärdigt eller bara för material leveransen?

Mvh // Andreas