söndag, juni 29, 2008

Tomtfix

För ungefär två veckor sedan fick vi hjälp att plana ut och fixa till tomten.
Peter dök upp redan vid sju på onsdagsmorgonen med sin schaktmaskin. Sen höll vi på hela dagen med att plana ut och jämna till. Vi hade från början tre stora högar med jord som skulle läggas ut. Peter fortsatte sedan under torsdagen med att fräsa upp hela tomten så vi skulle få en fin jord att så gräset i. På fredagen så spred vi ut lite gödsling, gallervältade och sedan på med gräsfrö.

Tyvärr har vi sedan dess haft "otur" med vädret. Det har knappt regnat en droppe på två veckor, så vi har nu fått köra hårt med vattenspridaren istället. Efter två veckor kan man nu se att det börjar ta sig ordentligt iallafall.


Nu den här veckan har folk från kommunen varit här och grävt fram det fina dräneringsröret som löper in över vår tomt. Får se framöver hur dom ska lösa det hela.


Forfarande är det så att det återstår en del småfix i huset sen besiktningen. Felen skulle varit fixade innan 15/6, men vi har ännu inte sett skymten av entreprenörerna efter besiktningen.


Det har varit dåligt med uppdateringar på sistone av bloggen, vilket delvis beror på att vi ännu inte fått nåt bredband inkopplat, och så har det så klart varit en hel del annat att göra.


Mer bilder finns nu i albumet...

Inga kommentarer: