onsdag, juni 04, 2008

Många nya grannar...

Kommunen har nu (förra veckan) varit och tittat på tomten, och dom verkar ha kommit till samma slutsats som vi. Nämligen att ett dräneringsrör har gått rätt igenom vår tomt, och att detta blivit avgrävt. Nu ska dom troligen gräva ett dike bakom vår och grannarnas tomt för att försöka lösa det hela. Bara att hoppas vi slipper vänta allt för länge på det.

I dagens lokalblaska Avesta Tidning kunde man läsa att samtliga sju lediga tomter i Älvnäs området (ett stenkast från Odlargränd) blivit tingade och att en en var såld. Så det verkar som vi får många nya "grannar" framöver. Har även hört ryktesvägen att nån tomt skulle var tingad här på gränden, men vet inte om det ligger nån sanning i det.

Vill passa på att tacka Lena på Bomankök för det fina köket du ritat åt oss och för att man alltid får så bra service och trevligt bemötande när man ringer dig eller kommer till utställningen i Åsbo.

Mindre bra service kan man få bara ca 100 meter från köksutställningen i butiken "Per kvadrat".
En lucka till vår badrumsmöbel vi köpt där var skadad så vi skulle få en ny. Fyra besök och tre månader senare har dom nu kommit fram till att luckan funnits hemma på deras eget lager i åtta veckor...

3 kommentarer:

Micke Björkman sa...

Tjapp! Såg en skylt för Björklidenhus peka ner mot er gata. Nya grannar på gång på odlargränd?

Andreas sa...

Har bara hört rykten om att 2 tomter skulle vara tingade på gränden. Men den där skylten tror jag dom satt på fel ställe och att den avser ett hus som ska byggas i Älvnäsområdet.

Micke Björkman sa...

aha, där ser man. Jag klippte gräset för första gången i helgen tjohoo!