torsdag, juli 10, 2008

Man ska ha husvagn...

Ingen verkar tycka att vi ska lägga ner bloggen enligt den lilla enkät som nu legat uppe några dagar. Inte så jättemånga som svarat, men det var ju ändå trevligt att några vill att vi ska fortsätta skriva. Tyvärr är vi fortfarande utan bredband, skulle ha varit inkopplat nu enligt bredbandsbolaget, men så är inte fallet.

Vi har nu avverkat en liten minisemester med husvagnen några dagar. Var bland annat och tittade på ett par fantastikt vackra slott, ett i Skokloster och ett på Grönsö vid mälaren.

Skoklosters slott byggt 1654-1676

Vad det gäller vårt "lilla" hus så finns det ju saker att pyssla med mest hela tiden. Snart ska vi börja måla utvändigt, vilket ju blir lite spännande då vi nog måste hyra oss en skylift och köra upp på vår nysådda gräsmatta med för att vi ska komma åt.

Invändigt så har vi nu satt upp rullgardiner i nästan alla fönster på nedreplan, lite pyssligt var det för alla ska sågas och klippas till exakt rätt bredd så vi kan sätta dom inne i smygen.
Vi har också inköpt lite nya taklampor som vi satt upp endel, bland annat till allrummet köpte vi tre snygga klotlampor. I lägenheten hade vi bara två taklampor, här i huset behövs det ju några till, men det är inte helt lätt att hitta lampor i den stil vi vill ha tyvärr.

Allrummet med nya lampor

Fler bilder på hur det ser ut invändigt efter inflytten kommer så fort vi städat och fått lite ordning.

1 kommentar:

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Såg ert svar nu om badrummet :o)Det var därför jag tyckte det var så fint då, har sneglat på det förut, Vedums Louis alltså! Kul att ni bestämt er för att forsätta skriva. Ska bli kul att se fler bilder nu när ni flyttat in! Tack för lycka tille´t :o) Ni får ha det så bra i ert nya fina hus! Kram Petronella.