fredag, september 05, 2008

Satan i gatan

Nu blir Odlargränd asfalterad och fin. Återstår bara en liten bit som inte blivit asfalterad ännu. Ser ju riktigt fint ut iallafall.

Själva har vi fortsatt med husmålningen. Jäklar vad najs det blir när man fått på rödfärgen!
En sväng till Västerås för att titta på marksten har vi också hunnit med. Får se vad vi väljer till slut.


I onsdags hade vi besök från Handelsbanken, som är så snälla och lånar ut lite penningar åt oss. Dom var där för att göra en värdering av huset så vi sen kan placera lånet. Vi har ju fortfarande så kallat byggkreditiv som man har och betalar dom små trevliga fakturorna med under byggtiden. Men nu är det alltså snart slut med det.

Igår torsdag så hade vi besök igen (fantastiskt vad vi är populära :-) ). Denna gång av kille från Bredbandsbolaget som kom för att kolla varför vi inte kan ansluta till internet. Han kollade på vår utrustning och testade lite saker och konstaterade sen att vårt bredband inte fungerar. Jo tack, vi har märkt det!

Idag som är undertecknads (Andreas) födelsedag, tänkte vi fira med en bit gräddtårta och lite mer husmålning. Kanske man rent av kan unna sig en kall pilsner till kvällen också. Grattis på mig iallafall haha :-).

www.odlargrand.blogspot.com

3 kommentarer:

rajje sa...

Nu har vi hittat tillbaka,sommar= mycke å göra. grattis på dagen din andreas.nu kanske man kan komma å hälsa på igen när det blitt asfalterat!tjo

rajje sa...

jag var en dag försent med grattiset, jag vet men jag kom ihåg dej ialla fall. värre med dej! när fyller nettan år da?

Andreas sa...

En får tacka! Haha.
Ja ni får svänga in på en kopp kaffe!
Nettan fyller på lucia.
Hur gick det med hålet i golvet?