söndag, oktober 12, 2008

Jubileums bilder

Idag är det på dagen ett år sedan vårt husbygge drog igång. 12 oktober 2007 påbörjade grundkillarna markarbetena, inte klokt vad fort tiden går. För ett år sedan stod vi här förväntansfulla och toklängtade efter att huset skulle komma. Då var det bara en brungrön åker, nu är det en väldigt fin och grön gräsmatta och inte minst ett mycket fint hus här.
12 oktober 2007

12 oktober 2008

Vi hade idag besök av en tjej som jobbar för ett bokförlag som ska göra en så kallad bygdebok över husen i kommunen, nu kommer vårt hus att finnas med och det känns rätt skoj, kommer att bli förevigat där. Får se om vi själva köper boken eller inte, den var tyvärr svindyr.
Ska åka iväg till Västerås imorgon och köpa/beställa marksten till den gång vi ska ha på framsidan. Sen blir det väl säkert nåt mer inhandlat till huset också, ska även förbi vid Ljusexperten och kolla om de fått in vår lampa som vi beställde förut, var nån månade sen nu så.
12 oktober 2008

I veckan så har vi också haft besök av vår trevliga elektriker som kollade över telejacken här i huset på grund av problemen med bredbandsanslutningen. Det har också varit hit en kille som justerat in ventilationen åt oss så att luftflödena är perfekt i alla rum. Fint med så bra service tycker vi.

2 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Så otroligt fint huset har blivit!
Kul att ni gjorde ett 1-års reportage. Jag har ju missat att göra ett sånt men ska försöka få tid till att fixa ett litet bildspel med utvecklingen.

Kram

Andreas sa...

Tack så mycket! :)
Kram